Big Bang teorien siger, at hele universets energi pludseligt opstod ud af ingenting. Den teori må forkastes, da den strider mod vor vigtigste naturlov, at den samlede energi i universet er bevaret. Ifølge Big Bang var dette univers mikroskopisk småt, og der fandtes ingenting udenfor. Dette strider imod vor dagligdags ergfaring, at der altid er noget på den anden side. Mange fysikere mener, at der kan findes en alternativ teori.

Jeg har i en årrække arbejdet på en gennemgribende og radikal ny teori om universet. Ifølge Kha teorien findes det usynlige Kha felt overalt i universet, såvel inde i atomerne som i vakuum.

Kha feltet er ubegrænset og evigt og fandtes, før det nu synlige univers opstod. På det tidspunkt var energien i Kha feltet lige så koncentreret som i en neutron eller en atomkerne. Og koncentrationen var den samme overalt i det oprindelige univers, ensfarvet grøn.

Kha teorien forklarer, hvordan en del af Kha feltet i et område blev omdannet til neutroner. Kha teorien forklarer ligeledes, hvorfor neutronområdet udvidede sig og blev til vort nu synlige univers. Kha teorien forklarer ligeledes, hvorfor neutronområdet udvidede sig og blev til vort nu synlige univers. Kha feltet udvidede sig sammen med neutronområdet og blev fortyndet, lysegrønt. Samtidig blev Kha feltet udenfor neutronområdet presset sammen, mørkegrønt.